Головна популістка дня: Сотник, яка вірує у силу Етичного кодексу нардепа

Номінується народна депутатка з "Самопомочі" Олена Сотник, яка вірить у чудодійну силу Етичного кодексу народного депутата

Головна популістка дня: Сотник, яка віру…

Її номінувала група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

Група народних обранців презентувала меморандум про намір ухвалити Етичний кодекс парламентаря. "А до того, як він (кодекс) буде прийнятий, ми фіксуємо, що будемо дотримуватися принципів прозорості, уникати конфліктів інтересів, бути підзвітними громадянам, а також бути етичними у своїй поведінці, поважати людей і права людини", - цитує мрії депутатки "Укрінформ".

Сьогоднішній день був багатим на популістів. Це й Олексій Гончаренко, який продовжує доводити, що його художества біля німецького посольства – то політично грамотно. І Сергій Лещенко та його кривдники Іван Мельничук й Олег Барна, які розбиралися, хто кому брехун. Але це все події зі знаком мінус. На цьому фоні пані Сотник, яка просуває ідеалістичний прожект Етичного кодексу нардепа, виглядає просто милою популісткою. Бо пропонує документ, який все одно ніхто не буде виконувати. Але звинувачуватиме інших у його не виконанні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme