UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Трамп назвав заполітизованими американські суди

Президент США Дональд Трамп заявив, що американські суди є "заполітизованими"

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Reuters.

"Я не хочу називати суду упередженим. Так що я не буду називати його упередженим. І ми ще поки не знаємо рішення. Але суди виглядають такими політизованими. Нашій системі правосуддя піде на користь, якщо вони зможуть прочитати заяву і зробити те, що правильно. Я думаю, що це сумний день. Я думаю, що наша безпека під загрозою", - заявив він.

Як зазначається, у США Апеляційний суд розглянув вимоги Білого дому щодо питання блокування дій імміграційного указу. Рішення суду повинно бути оприлюднене сьогодні.

Нагадаємо, 27 січня президент США Дональд Трамп заборонив протягом пускати в країну відвідувачів з семи мусульманських країн. Заборона стосується і тих, у кого є візи. Трамп пояснив обмеження на в'їзд боротьбою з тероризмом.

У США десятки тисяч людей вийшли на мітинги проти імміграційної політики Трампа.

31 січня прокурор Сан-Франциско звернувся з позовом до суду, оскарживши указ президента США Дональда Трампа, який обмежує фінансування міст, які відмовляються видавати нелегальних мігрантів федеральній владі

Генеральні прокурори трьох американських штатів приєдналися до позову проти міграційного указу президента США Дональда Трампа

4 лютого Федеральний суд в Сіетлі (штат Вашингтон) призупинив дію указу Трампа.

4 лютого Трамп на своїй сторінці в Twitter заявив, що вважає сміховинним припис федерального суду Сієтлу, який ввів тимчасову заборону на виконання президентського указу, спрямованого на посилення міграційного режиму, і обіцяв скасувати це рішення.

Мін'юст США оскаржує вердикт суду і відновити чинність указу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme