Донбас можна відвоювати, але треба підготуватись до цього, - волонтер

Військовий інструктор-волонтер, колишній військовослужбовець Армії оборони Ізраїлю Цві Аріелі вважає, що за умови відповідної підготовки ЗСУ України може відвоювати Донбас силою

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Online.ua", передає Depo.ua.

"Що ж стосується того, чи можемо ми захищатися і чи можемо ми в подальшому повернути захоплені території, я вважаю, що це повна маячня - стверджувати мантру, що "немає рішення силовим методом". На мою думку, це абсолютна маячня! Звичайно, є рішення силовим методом! ", - сказав Аріелі.

Він вважає, що для повернення територій силовим шляхом потрібно належним чином підготуватись.

"До силового відвоювання потрібно підготуватися, мобілізувати для цього всі сили і засоби, консолідувати націю, в повній мірі використовувати потенціал численних українських діаспор у світі, зібрати міжнародну коаліцію і т.п. Тим більше, поки Росія "не сторона" в цьому конфлікті, можна гнати в шию невпізнаних "зелених чоловічків". Є силове рішення", - додав військовий.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко та мінстр закордонних справ Павло Клімкін неодноразово наголошували, що силового рішення конфлікту на Донбасі не існує, те ж саме час від часу повторюють і лідери "нормандської четвірки".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme