Бойовики гатять по Авдіївці з мінометів і танків

Бойовики "ДНР" обстрілюють Авдіївку зі ствольної артилерії та мінометів

Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

Протягом доби противник неодноразово задіяв ствольную артилерію на ділянках: на північ від траси Маріуполь - Тельманове, на ділянці на північний схід від Лозового (Світлодарська дуга) і епізодичні удари - ділянку Новоолександрівка - Новозванівка.

В районі Авдіївки - масоване застосування противником мінометів обох калібрів; пара танків відпрацювала з замаскованих передових позицій по НП і опорним пунктам сил АТО - на ділянці між залізничною станцією Ясинувата - 2 і висотою 251.2, а також на ділянці між Царським полюванням і Кільцевою дорогою. Активно - міномети й станкові гранатомети на південний схід від Кам'янки і в районі між ДФС і "Господарем".

В районі Докучаєвська окупанти активно застосовували 120-мм і 82-мм міномети і великокаліберні кулемети (як в районі Центрального кар'єра, так і на північ від - в районі промзони).

На приморському напрямку - масовані обстріли із застосуванням мінометів і ствольної артилерії 122-мм і 152-мм. Вогонь ведеться по позиціях українських військ на схід від Лебединського, Ломакине - Талаковка, між Гнутове і Черненко (основна маса обстрілів відбувалася на ділянці від траси Маріуполь - Тельманове до Павлопіль).

В районі Широкино і між харчовиків і Павлопіль противник застосував бронетехніку - в районі Широкино з боку Саханка діяла БМП-2 з передової позиції, під Павлопіль пара БТР-80 намагалася прицільно обстрілювати передові позиції ВСУ.

Застосування противником мінометів обох калібрів - на ділянках Касногорівка - Мар'їнка, весь західний і північно-західний край Горлівського виступу від Верхньоторецька до південно-східних околиць Майорського і району Жованка - Зайцеве, перестрілки на Світлодарськ дузі, на ділянці на схід від Троїцького і на ділянці Новотошковка - Кримське.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme