Леді Гага влаштувала фантастичне шоу на Суперкубку (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора у Х'юстоні відбулася головна спортивна подія США - фінальний матч північноамериканської Національної футбольної ліги (НФЛ) - Super Bowl

Леді Гага влаштувала фантастичне шоу на…

На стадіоні NRG зустрілися команди "Нью-Інгленд Петріотс" (New England Patriots) і "Атланта Фелконс" (Atlanta Falcons), і їх сутичка була непростою: вперше переможець Супербоула визначився за межами основного часу. Під час зустрічі "Петріотс" програвали "Атланті" з різницею в 25 очок, але в овертаймі команді вдалося не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Гра завершилася з рахунком 34:28, передає Depo.ua.

HOUSTON REHEARSAL / MASON POOLE

Фото опубликовано xoxo, Joanne (@ladygaga) Фев 5 2017 в 5:34 PST

Звісно, головною подією є гра футбольних команд, але не менш яскравішим є виступ у перерві запрошеної зірки. У цьому році глядачів розважала Леді Гага. Своїм шоу зірка влаштувала справжній фурор. Вогняне шоу, живий звук, яскраві трюки змусили публіку усі 13 хвилин танцювати та шаленіти від того, що відбувалося на сцені.

HOUSTON REHEARSAL / MASON POOLE

Фото опубликовано xoxo, Joanne (@ladygaga) Фев 5 2017 в 5:36 PST

Леді Гага заспівала свої найвідоміші хіти, танцювала, змінювала одяг, а на сцену прилетіла з небес. Критики погодилися, що цей виступ співачки став найкращим за всі часи Суперкубку.

Нагадаємо, в США став відомий переможець Супербоула.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme