У "ДНР" готуються до евакуації та екстрено звільняють лікарні для бойовиків

Так зване керівництво "ДНР" наказало готувати місця для евакуації мешканців Ясинуватої, Макіївки і Донецька "у разі наступу ЗСУ"

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив народний депутат, керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

"У Ясинуватій і Донецьку (західні райони) тривають обходи житлових будинків представниками "поліції" і ЖКГ "ДНР", з рекомендаціями всім жителям перебувати в підвалах і бомбосховищах", - поінформував Тимчук.

Крім того, у Макіївці лікарі всіх рівнів зобов'язали цілодобово перебувати на робочих місцях в очікуванні особливих розпоряджень.

"У лікарнях "ДНР" прискорений процес виписки пацієнтів з числа цивільного населення з метою звільнення ліжко-місць для поранених бойовиків. У Донецькій обласній травматологічній лікарні для них зарезервовано 200 місць (понад 100 з них - вже зайняті)", - повідомив військовий експерт.

Нагадаємо, 1 лютого "МНС ДНР" почало евакуювати жителів північної частини Донецька, які виявили бажання перечекати обстріли в безпечнішому місці.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme