UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії в офісі дитячого омбудсмена висить портрет Сталіна

У соціальних мережах обговорюється новина про те, що в приймальні уповноваженого з прав дитини в Ярославській області Михайла Крупина висить портрет Йосипа Сталіна

На Росії в офісі дитячого омбудсмена вис…

Фото портрета на своїй сторінці в Facebook зробила помічник депутата Ярославської облдуми Олександра Гончарова Олена Богданова, передає Depo.ua.

"Прийшла в приймальню уповноваженого з прав дитини в Ярославській області і була трохи шокована картиною, яка висить на стіні позаду крісла секретаря, не втрималася, сфотографувала", - написала вона.

На фото видно, що в приймальні висить відомий портрет, на якому Сталін зображений з маленькою дівчинкою на руках. З відкритих джерел відомо, що дівчинка на портреті - Геля Маркізова. Фото було зроблено в 1936 році, коли в Москву прибула делегація з Бурят-Монгольської АРСР.

Ярославський дитячий омбудсмен Михайло Крупін підтвердив що в їх будинку дійсно висить цей портрет.

"Але не в приймальні, а в одному з кабінетів дійсно висить портрет Сталіна. Я можу це прокоментувати так: у нас висять портрети всіх керівників нашої країни з дітьми: Ленін, Путін, Сталін і так далі ... І тільки один з них - зі Сталіним", - заявив він.

"А Ленін, по-вашому, теж диктатор?", - запитав Крупін у відповідь на питання про те, чи не бентежить його портрет диктатора в установі, яке займається питаннями дітей.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme