"Денег нет, но можно приподняться": Путін дав росіянам зарплатну обіцянку

Президент Росії Володимир Путін заявив, що в цьому році є шанси не тільки відновити втрачені позиції через зниження зарплат і купівельної спроможності росіян, але і трохи піднятися

Про це він сказав на зустрічі з губернатором Камчатського краю Володимиром Ілюхіним, повідомляє Depo.ua з посиланням на "РИА Новости".

"Проте треба все-таки стежити за цими показниками, і в цьому році у нас всі шанси є не тільки відновити втрачене, а й трошки піднятися", - зазначив російський президент.

У свою чергу Ілюхін повідомив Путіну про те, що в регіоні досить стабільно йде виконання травневих указів.

"Є деяке зниження по заробітній платі. Незважаючи на те, що ми її підвищуємо відповідно до нормативів, які є, у нас в минулому році відбулося якесь зниження реальних заробітних плат, приблизно на рівень інфляції. В цілому купівельна спроможність знизилася", - заявив губернатор.

Нагадаємо, що в кінці травня під час візиту прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва до окупованого Криму жителі регіону поскаржилися на розмір пенсій. Прем'єр Росії визнав, що проблеми з пенсіями є по всій країні, однак відповідь його була лаконічною: "Денег нет, но вы держитесь".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme