Бойовики знову пішли в атаку під Авдіївкою, але "піймали облизня"

У районі Авдіївки російсько-терористичні війська продовжували вести обстріл із застосуванням 122-мм і 152-мм артилерії, "Градів", в тому числі по житлових районах 

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив народний депутат, керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

За його даними, у районі ДФС з боку ринку "Господар", а також на південь від блокпоста на Ясинуватської розв'язки окупанти зробили неодноразові спроби активних наступальних дій окремими піхотними групами (до посиленого взводу кожна), за підтримки бронетехніки (зафіксовано застосування 4-х танків і 5-6 інших ББМ , в основному БМП-2).

"У результаті бойових зіткнень з підрозділами ЗСУ противник був змушений відійти на вихідні рубежі і перегрупуватися. Активних дій противника передувала масована артпідготовка, супроводжував інтенсивний мінометний-артилерійський вогонь", - поінформував Тимчук.

Нагадаємо, з починаючи з 29 січня бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО в районі Авдіївки, а також саме місто.

Внаслідок нічного обстрілу міста загинули дві людини, ще троє отримали поранення.
Станом на ранок централізоване електропостачання в Авдіївці відсутнє.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme