На Росії чоловік два рази підпалював павільйон, вимагаючи спиртного

У селищі Пригорську в Хакасії п'яний чоловік двічі підпалював торговий кіоск, тому що продавщиця відмовилася реалізувати спиртне після 23 годин

Житель селища Пригорській в Хакасії двічі підпалив торговий павільйон за відмову продати йому горілку, передає Depo.ua з посиланням на ГУ МВС по регіону.

Чоловік прийшов до цілодобового павільйону, який торгував алкоголем, "за добавкою".

35-річний житель селища Пригорській підпалив торговий павільйон. Чоловіка розгнівала відмова продавця вночі відпустити йому спиртне.

У Хакасії чоловік підпалив торговий павільйон, продавець якого відмовилася продати йому спиртне. Близько другої години ночі чоловік напідпитку відправився за "добавкою" до цілодобового павільйону, однак продавець відмовилася продати йому спиртне. Розсердившись, покупець відправився до своєї машини і приніс до павільйону каністру з бензином. В Пригорську вночі п'яний місцевий житель відправився в цілодобовий павільйон за добавкою. Спробувавши підпалити ще й поріг павільйону, горе-покупець пішов геть.

Слідством встановлено, що напередодні інциденту 35-річний обвинувачений вживав алкоголь. Близько другої години ночі підійшов до цілодобового павільйону, в якому брав алкоголь ввечері - за добавкою.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme