Станом на ранок обстріли Авдіївки тривають, - ДержНС

Станом на 7:00 1 лютого домовленість про режим тиші в районі Авдіївки не виконана, обстріли тривають

Про це повідомили в прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, передає Depo.ua.

У Держнс нагадали, що 31 був січня пошкоджено залізничний шлях сполучення Авдіївка - Очеретине.

Теплопостачання в місті, де проживає близько 22 тис. осіб, здійснюється централізовано за рахунок заводський теплоелектроцентралі на природному газі, температура теплоносія в тепломережі – 50 градусів тепла, в квартирах температура повітря 15 градусів тепла. Централізоване водопостачання здійснюється за графіком з резерву, в разі необхідності буде забезпечено підвіз води. При цьому, централізоване електропостачання відсутнє. Об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від 5 генераторів Держнс (в резерві перебувають 12 генераторів різної потужності, додатково залучено 3 потужних пересувних електростанції).

В місті розгорнуто 11 пунктів обігріву (7 Держнс, 3 стаціонарних, 1 благодійної організації), до яких звернулися близько 900 чоловік, забезпечено харчування 3 польовими кухнями. Температура повітря навколишнього середовища становить 15 градусів морозу. Відпрацьовані питання по евакуації людей похилого віку з будинку пристарілих і близько 12 тис. осіб у разі ускладнення обстановки (в даний час виявили бажання 140 осіб).

До аварійно-відновлювальних робіт залучено 260 чоловік і 60 од. техніки, у тому числі: від Держнс - 120 осіб та 35 од. техніки; від Нацполиции - 63 чоловіки та 3 од. техніки, від комунальних служб міста - 54 людини і 15 одиниць. техніки; від Авдіївського коксохімічного заводу - 23 чоловіки та 7 од. техніки.

Також рятувальники нагадали, що у 18:35 30 січня в результаті бойових дій стався порив повітряної високовольтної лінії 110 кВ поблизу р. Авдіївка, що призвело до припинення електропостачання Авдіївського коксохімічного заводу і Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.

Нагадаємо, бойовики знову штурмують Авдіївську "промку" (ХРОНІКА).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme