UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Голова Миколаївської ОДА дав час мерам міст розібратися з "гральними" нелегалами

Міські голови зобов'язані надати управлінню з питань боротьби з економічними злочинами повний список гральних закладів

Голова Миколаївської ОДА дав час мерам м…

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко закликав мерів міст до боротьби з нелегальним гральним бізнесом, повідомляє Depo.Миколаїв.

Сьогодні, 1 лютого, під час робочої зустрічі з головами міських рад очільникобласті доручив за тиждень розібратися з незаконним гральним бізнесом. Він зазначив, що в найкоротші терміни міські голови зобов'язані надати управлінню боротьби з економічними злочинами повний список гральних закладів, які функціонують у Миколаївській області:

Крім цього на зустрічі обговорили і проблему "білих плям" в законодавстві через які правоохоронці спершу закривають гральні заклади, конфіскують техніку, а потім змушені повернути все вилучене власнику. Мери міст зауважили, що в деяких випадках суд зобов'язав знищити вилучену техніку, але, на їхню думку, доцільніше було б спрямовувати її в сільські школи. Савченко запевнив, що на даний момент це неможливо, тому що Верховна Рада провалила голосування за закон про спецконфіскацію:

"Інше питання, про яке я хочу сказати — це реклама. Всі ці вивіски, як це систематизовано? Ви говорите боротьба, але ви чуєте, що я кажу? Я, голова обласної державної адміністрації, кажу ще раз: друзі, приєднуємося до боротьби з цим злом. Як ви їх лицензируете, як представлена реклама, як висять ці вивіски? Де ваші рекламні відділи, чому не зняти ці вивіски? Чи ви вважаєте, що я щось запитаю? Я дав час і розумію, що у вас дуже багато справ: опалювальний сезон, сніг... Але я дав вам час. Скільки мені ще чекати", - запитав губернатор.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme