Війна триває: На Миколаївщині закрили ще три гральні заклади

Гральні заклади функціонували у Південноукраїнську, Першотравенську та в Інгульському районі Миколаєва: правоохоронці вилучили техніку, гроші та документи

Війна триває: На Миколаївщині закрили ще…

Упродовж вихідних поліцейські припинили роботу залів, які розташовувалися у різних районах області та маскувалися під вивісками "Лотомаркет" та "Інтернет-клуб 24". Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Працівники Управління захисту економіки спільно з територіальними слідчими задокументували факти надання послуг у сфері грального бізнесу. Гральні заклади функціонували у Південноукраїнську, Першотравенську та в Інгульському районі Миколаєва.

Війна триває: На Миколаївщині закрили ще три гральні заклади

В ході проведення оглядів, правоохоронці вилучили комп'ютерне обладнання, меблі, чорнові записи бухгалтерії, мобільні телефони, флеш-накопичувачі, грошові кошти та документацію, що підтверджує заборонену діяльність залів, на загальну суму понад 300 тис. грн. Вилучена комп'ютерна техніка та комплектуючі у подальшому будуть спрямовані на експертне дослідження.

Війна триває: На Миколаївщині закрили ще три гральні заклади

За вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України "Зайняття гральним бізнесом", що карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme