Кількість пасажирів у 2016 році зростала разом із кількістю поїздів "Укрзалізниці"

У сфері пасажирського господарства в 2016 році введено багато нових поїздів, відповідно збільшився пасажиропотік та доходи від перевезень

Про це повідомив під час засідання уряду директор "Укрзалізниці" Войцех Балчун, передає Depo.ua.

"Створено профільну філію «Пасажирська компанія» та запроваджено курсування 12 пар нових пасажирських поїздів. Окрім цього, зросло оформлення квитків через Інтернет - 35 % пасажирів (+7,7 % до 2015 р.). Продано 16,6 млн. квитків (+42% до 2015 ), також впроваджено послугу з продажу квитків через мобільні телефони", - сказав він.

За словами глави компанії, з'явилось багато нових напрямків пасперевезень.

"Особливо варто відзначити запровадженя курсування поїзда ІНТЕРСІТІ+ сполученням Київ-Львів-Перемишль , який користується популіряністю. Окрім того, забезпечено пряме сполучення зі столицею мешканцям Ізмаїла, Білгорода -Дністровського, Нікополя, Марганця та низки інших міст. Також запущений новий потяг Київ – Івано-Франківськ з вагонами - "трансформерами", створено спеціалізовані бригади для миття вагонів", - додав Балчун.

Він зазаначив, що швидкісні пасажирські перевезення активно розвиваються.

"Щодо зростання пасажиропотоку швидкісних поїздів у 2016 році - він склав – 3,8 млн. пас. У 2015 році – до 3,1 млн. пас. у 2016 році(+ 22,5%), зросла населеність поїздів – з 54% у 2015 році до 68% у 2016 році., також значно підвищилась якість послуг кейтерингу , удосконалено програми лояльності (бонусна програма, система диференціації) . Збільшились доходні надходження від швидкісних пасажирських перевезень філії у 2016 році - дохід склав 709,5 млн. грн., у2015 році – 580,0 млн .грн.,(+ 22,3% )", -підсумував Войцех Балчун.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme