У Тимошенко назвали брехнею масову поїздку нардепів на інавгурацію Трампа

Нардеп від "Батьківшини" Сергій Соболєв заявив, що на інавгурацію Дональда Трампа в США поїхали не більше десятка нардепів

Про це він заявив в кулуарах парламенту, передає Depo.ua.

"Те, що депутати поїхали до Трампа в США - це брехня, насправді не більше десятка справді зараз у Вашингтоні, інші просто скористались цим приводом, щоб пояснити свою відсутність в парламенті. Це легко перевірити, адже не можуть 350 депутатів бути на інавгурації", - сказав Соболєв.

За його словами, більшість запрошень розповсюджувались конгресменами серед іноземних політиків безкоштовно.

"Запрошення безкоштовні розповсюджувались конгресменами, а платний вхід –для спонсорів виборчої кампанії. Поїздка нардепів до Трампа - це спроба виправдатись за невдалі пости в Twitter після оголошення результатів виборів", - додав нардеп.

Нагадаємо, інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, 20 січня. Трамп складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Крім того, станом на 20 січня інавгурацію Трампа бойкотують 62 демократи.

Зазначимо, що хвиля невдоволення обраним президентом США почалася після того, як він розкритикував відомого захисника цивільних прав, конгресмена Джона Льюїса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme