"Інавгураційні" подарунки Трампу від росіян: Від цукру до хусток і вугілля

До дня інавгурації обраного президента США Дональда Трампа росіяни підготували подарунки, серед яких, - хустка ручної роботи і навіть звичайний цукор

Про це передає Depo.ua з посиланням на Russia today.

Зокрема, у Москві громадянам США в день інавгурації Трампа запропонують спеціальну знижку на покупки. У Челябінській області викарбували лімітовану серію пам'ятних монет, присвячених обраному президенту США. Першу з них майстри із Златоуста намір відправити самому Дональду Трампу.

Падарунки Трампу від росіян: Від цукру до хусток і вугілля - фото 1

Серія представлена ​​п'ятьма золотими монетами, 15 комбінованими монетами з срібла і золота і 25 срібними медальними монетами. Відомо, що срібні монети мають діаметр 12 см і важать 1 кг. Кожному виробу присвоєно унікальний номер.

Неясно, чи намагалися майстри навмисно підвищити нумізматичну цінність монет, але на одному з фото видно помилку на реверсі - неточність закралася в назву держави. Замість правильного варіанту Америка на монеті значиться Amerika.

У Великому Новгороді спеціально до інавгурації 45-го президента США умільці зв'язали ажурну мереживну хустку з класичним малюнком "Урожайний".

Столичний магазин "Армія Росії", розташований на Садовому кільці прямо навпроти посольства США, 10-оголосив відсоткову знижку для працівників диппредставництва і громадян США з нагоди інавгурації Дональда Трампа.

Ще в листопаді в Тулі випустили лімітовану пам'ятну партію цукру-рафінаду, присвяченого перемозі Дональда Трампа на виборах в США.

Падарунки Трампу від росіян: Від цукру до хусток і вугілля - фото 2

"Ми вболівали за Дональда Трампа і раді, що він переміг, - заявив генеральний директор компанії "Тула Продукт" Сергій Силаєв. - Ми маємо намір передати пану Трампу кілька пачок цього цукру з надією, що під час його президентства відносини між нашими країнами стануть солодшими".

У листопаді компанія Caviar, що займається люксової доопрацюванням смартфонів, випустила партію iPhone7 з барельєфом Дональда Трампа. Ціна смартфона становить від 197 до 227 тис. рублів залежно від начинки.

Падарунки Трампу від росіян: Від цукру до хусток і вугілля - фото 3

Відразу після виборів президента США мережу Burger King анонсувала появу на російському ринку спеціального Трамп-бургера. Його унікальність полягала в тому, що до нього не можна було замовити соуси і їжу мексиканського походження.

Падарунки Трампу від росіян: Від цукру до хусток і вугілля - фото 4

У Новосибірську випустили партію "президентського" вугілля з назвою "Дональд Трамп".

Падарунки Трампу від росіян: Від цукру до хусток і вугілля - фото 5

В середині листопада авіакомпанія "Перемога" провела тижневу акцію "трамплін розпродажу": 100 тис. квитків на 37 напрямків розпродавалися по 999 рублів на честь перемоги республіканця Дональда Трампа на виборах в США.

Аналогічну акцію влаштувала ірландська авіакомпанія Ryanair, вже 9 листопада розпродавати квитки по € 11.

Днями канадський біолог Вазрік Назарі назвав виявлений ним новий вид молі в честь обраного президента США Дональда Трампа. На думку вченого, лусочки молі  нагадують фірмову зачіску мільярдера.

Падарунки Трампу від росіян: Від цукру до хусток і вугілля - фото 6

В кінці грудня американська компанія Cabot, що займається тюнінгом класичного пістолета М1911, випустила позолочену модель Trump 45, де "45" означає не тільки калібр, але і "порядковий номер" президента.

Падарунки Трампу від росіян: Від цукру до хусток і вугілля - фото 7

Нагадаємо, інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, 20 січня. Трамп складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Бойкот інавгурації Трампа оголосили 62 конгресмени.

Зазначимо, що хвиля невдоволення обраним президентом США почалася після того, як він розкритикував відомого захисника цивільних прав, конгресмена Джона Льюїса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme