Інавгурація Трампа: У Вашингтоні скасували традиційний бал ветеранів

Бал для ветеранів, приурочений до інавгурації обраного президента США Дональда Трампа, скасували

Як пояснив радник політика і організатор заходу Луїс Кіньонес, відповідне рішення було прийнято виходячи з "міркувань безпеки, а також з-за неконтрольованих нами обставин", пише Depo.ua з посиланням на The Washington Post.

У той же час інформоване джерело вказує, що проведення балу під назвою Veterans Making America Great Again, зірвалося через фінансові труднощі.

Кіньонес підтвердив, що такого роду проблеми дійсно були. За його словами, готель Marriott Marquis (Вашингтон), де 20 січня має проводитись бал, отримав 50%-ву передоплату. Однак потім керівництво готелю зажадало протягом півгодини чек на суму, яка залишилася. Організатори заходу призупинили угоду, але до того моменту, як вони були готові провести оплату за безготівковим розрахунком, їм повідомили, що "вимоги щодо безпеки заходу не виконані".

Кіньонес висловив жаль у зв'язку з тим, що сталося. Він уточнив, що на захід були продані 450 квитків по 300 доларів, а спонсори забронювали кілька столів, сплативши по 10 тисяч доларів. Всі гроші будуть повернуті власникам, додав Кіньонес. Представник Marriott зі свого боку відмовився обговорювати з пресою деталі ділових угод.

Про які саме "заходи безпеки" йдеться, досі не ясно, зазначає The Washington Post.

Видання також звернуло увагу на той факт, що бал ветеранів - захід неофіційний, його організацією не займався президентський інавгураційний комітет. При цьому Кіньонес, анонсуючи захід, обіцяв, що його відвідають вибрані глава держави Дональд Трамп і віце-президент Майкл Пенс з сім'ями.

Нагадаємо, інавгурація обраного президента США Дональда Трампа відбудеться сьогодні, 20 січня. Трамп складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

Сьогодні у центрі Вашингтона сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією.

Бойкот інавгурації Трампа оголосили 62 конгресмени.

Зазначимо, що хвиля невдоволення обраним президентом США почалася після того, як він розкритикував відомого захисника цивільних прав, конгресмена Джона Льюїса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme