"Батьківщина" назвала брехнею поїздку Тимошенко на інавгурацію Трампа

Чутки про майбутню присутність лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко на інавгурації новообраного президента США Дональда Трампа, є свідомою брехнею

За поширення недостовірної інформації має вибачитися народний депутат від БПП Володимир Ар’єв, передає Depo.ua  з посиланням на заяву партії "Батьківщина".

"Юлія Тимошенко не планувала їхати на інавгурацію новообраного президента США Дональда Трампа. Бо на інавгурації, за протоколом, має бути присутнім Надзвичайний та Повноважний Посол України в США. Участь будь-яких інших представників України не передбачена протоколом. Тому будь-які вигадки щодо поїздки Юлії Тимошенко на інавгурацію Дональда Трампа є нічим не обґрунтованими плітками або відвертою брехнею", – наголосили в партії.

Ар’єва там назвали "головним рупором поширення цієї брехні" у соцмережі Facebook.

"Якщо у Володимира Ар’єва залишилась хоча б крапля честі та гідності, він має негайно публічно вибачитися за брудні маніпуляції. Хоча на це важко розраховувати, адже у деяких нардепів від БПП честь та гідність повністю закінчились. Вони кажуть про "ярмарок марнославства", хоча самі є яскравими представниками цього "ярмарку" – підступними, брехливими та заздрісними", – йдеться в заяві "Батьківщини".

У партії навіть упевнені, що Ар’єв може "з також ж легкістю здати українські інтереси в ПАРЄ".

Нагадаємо, що інавгурація Дональда Трампа на президентство відбудеться сьогодні у Вашингтоні, о 19:00 з Києвом. Трамп складе присягу на двох Бібліях: Лінкольна та дитячій.

В українському політикумі кажуть про десятки депутатів Верховної Ради, які поїхали на церемонію інавгурації нового американського лідера. Серед них називалася і Юлія Тимошенко. Однак у її фракції вже спростовували цю інформацію

У Вашингтоні сьогодні сталися сутички між групою протестувальників, які виступають проти президентства Трампа, та поліцією. І станом на 20 січня інавгурацію Трампа бойкотують 62 конгресмени-"демократи".

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme