Нацрада з ТБ візьметься за "ихтамнетов" на СТБ 19 січня

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 19 січня розгляне питання трансляції в недільному ефірі телеканалу "СТБ" передачі "Битва екстрасенсів" виробництва каналу "ТНТ", в якій брали участь російські військові

Про це передає Depo.ua з посиланням на прес-службу Нацради.

За фактом трансляції зазначеної передачі відповідним підрозділам регулятора дано доручення провести моніторинг і запис програми, щоб ці матеріали розглянути на засіданні. Ефір телеканалу "СТБ" записано.

У Нацраді відзначають, що на трансляцію цієї передачі активно відреагувала глядацька аудиторія та медіа-спільнота, висловлюючи своє обурення і закликаючи регуляторний орган до адекватного реагування.

На черговому засіданні Національна рада винесе це питання на розгляд з голосу і ухвалить рішення у відповідності з чинним законодавством.

Нагадаємо, 15 січня на телеканалі СТБ показали "Битву екстрасенсів" з російськими солдатами, які воювали на Донбасі. Пізніше керівництво каналу в особі його гендиректора Володимира Бородянського вибачилось за показ в ефірі програми "Битва екстрасенсів" за участю російських військовослужбовців.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme