Савченко знову відзначилась: Порівняла "беркутівців" з АТОшниками

Народний депутат Надія Савченко порівняла "Беркут" із українськими військовими, які воюють в зоні АТО

Про це нардеп розповіла в інтерв'ю радіо "Эхо Москвы", передає Depo.ua.

"Як військова людина, я розумію "Беркут". Чому? Тому що у них є наказ. Багато хто тоді не міг зрозуміти: "Ось, чому вони не з народом? Кинули б це все". А зараз ось армія стоїть і чекає. Ось, чому вони не воюють, так? Але у них є наказ", - сказала Савченко.

Вона також вважає, що бойові дії на Донбасі можна завершити за два місяці - треба лише висунути ультиматум і зробити правильні політичні заяви.

"Війну, дійсно, можна було б закінчити. Ну, нехай не в один день, але в якісь два місяці... Просто треба було правильно визначити державну політику щодо того, що відбувається, і що ми робитимемо", - зазначила нардеп.

Нагадаємо, 15 грудня партія "Батьківщина" оголосила про виключення нардепа Надії Савченко зі своїх лав, а 22 грудня Верховна Рада виключила нардепа з української парламентської делегації в ПАРЄ.

Це сталося після того, як Савченко таємно відвідала Мінськ, де провела переговори із ватажками "Л-ДНР". За інформацією СБУ, нардеп обговорювала питання амністії і зняття економічних санкцій.

Крім того,  Савченко називала ватажків терористів "загнаними, змученими війною людей, які більше не хочуть воювати, розумними, тверезими, які заслуговують моєї поваги".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme