У Британії шеф-кухар ресторану відмовився посипати суфле кокаїном

Вживання кокаїну відвідувачами елітних ресторанів стало справжньою проблемою

Про це заявив знаменитий британський шеф-кухар, ведучий популярних телешоу Гордон Рамзі, передає Depo.ua з посиланням на The Guardian.

Він назвав наркотики "брудним маленьким секретом" індустрії гостинності.

Рамзі стверджує, що одного разу відвідувачі його ресторану звернулися безпосередньо до нього з проханням посипати кокаїн на суфле. Шеф-кухар, за його словами, звів справу до жарту і поспішив піти через задні двері закладу.

Ресторани Рамзі удостоєні в цілому 16 зірок Мішлен. Фірмовий Restaurant Gordon Ramsay, що знаходиться в Лондоні, має три зірки Мішлен. Всього в мережі 31 ресторан у багатьох країнах світу, заклади користуються популярністю у знаменитостей. Після історії з суфле шеф-кухар ініціював перевірку всіх своїх ресторанів. Результат - сліди кокаїну не були виявлені тільки в одному.

У Рамзі негативне ставлення до наркотиків. Один з шеф-кухарів його ресторану - Девід Демпсі - помер в 2003 році після прийому кокаїну. Наркоманом є і брат всесвітньо відомого шеф-кухаря. За словами Рамзі, півроку тому брат був в Португалії, але з тих пір відомостей про нього немає.

Рамзі народився в Глазго, потім сім'я переїхала в Стратфорд-на-Ейвоні. Його батько був алкоголіком, який бив матір. У 16 років Гордон пішов з дому. Вступив в Технологічний коледж Північного Оксфордшира на спеціальність "Готельний менеджмент". З роками почав цікавитися кулінарією і працював завжди по цій спеціальності.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme