Знаменита гімнастка Ганна Різатдінова у відвертому інтерв’ю розповіла про головну подію у її житті

Бронзову медаль Олімпіади в Ріо-2016 спортсменка назвала вистражданою і виплаканою

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Знаменита гімнастка Ганна Різатдінова у…
Фото: Getty Images.

Одна з кращих представниць української школи художньої гімнастики, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року, чемпіонка світу і Європи 30-річна Ганна Різатдінова в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу XSPORT розповіла про свої емоції, пов’язані зі здобуттям медалі Олімпіади у Бразилії, передає Depo.ua.

"За мої тридцять років Ріо-2016 – це головна подія у моєму житті. Найяскравіша і найголовніша. Мені здається, що ця медаль вистраждана та виплакана. Це той момент, до якого мене готували з п'яти років", - сказала спортсменка.

За словами гімнастки, важливим для неї було довести тим, хто в неї не вірив, що вона здатна досягти цього успіху.

"Це неймовірне почуття. Це найщасливіший момент у моєму житті. Я щаслива, бо я відчула цей момент. Емоції просто неймовірні.  Спортсмени – це люди, які викликають у мене повагу. Я просто розумію скільки днів, годин та років потрібно витратити, щоб завоювати одну медаль", - розповіла учасниця Олімпіади-2016.

Також під час розмови Ганна Різатдінова розповіла про складнощі, через які проходять дівчата, що обрали для себе гімнастику, про дієти, тренування і навантаження. Також говорили про спортивну кар’єру Різатдінової і про те, як вона реалізує себе після її завершення.

Нагадаємо Ганна Різатдінова народилася в Сімферополі. Здобула бронзову медаль Олімпійських ігор 2016 року в індивідуальному багатоборстві. Була чемпіонкою світу із вправ з обручем (2013 рік), кілька разів ставала призеркою чемпіонатів світу і Європи.

2019 року брала участь у шостому сезоні проєкту "Танці з зірками" на телеканалі "1+1". Її партнером був Олександр Прохоров. Пара посіла друге підсумкове місце.

Під час Олімпійських ігор в Токіо працювала на Суспільному. Щодня разом з коментатором Дмитром Лазуткіним виходили в прямий ефір, розповідаючи про перебіг Ігор і результати українських спортсменів.

2020 року під час пандемії COVID провела благодійний акціон, збираючи кошти на придбання кисневого концентрату для Київської міської клінічної лікарні №1. На продаж виставила стрічку, з якою виступала на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро і примірник своєї книги "Мій роман зі спортом".

Зараз є керівницею іменної академії художньої гімнастики для дівчат.

Переглянути повне інтерв’ю з Ганною Різатдіновою можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=3eNV8XILkKA&t=2s

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme