Жах на тренувальних зборах: Український футболіст пережив клінічну смерть

У Олега Данченка із луганської "Зорі" тричі зупинялося серце: Врятував дефібрилятор австрійських лікарів.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Жах на тренувальних зборах: Український…
Олег Данченко. Фото: ФК "Зоря" (Луганськ).

Олег Данченко, 28-річний захисник грецького клубу АЕК, який на правах оренди виступає за луганську "Зорю", пережив клінічну смерть і дивом залишився живий. Про це повідомив телеграм-канал "ТаТоТаке", передає Depo.ua.

Цієї неділі, 12 лютого, під час тренування "Зорі", що перебуває на зборах у Туреччині, у гравця раптом зупинилося серце. Першу допомогу йому надали клубні медики.

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Михайло Співаковський повідомляє, що Данченко пережив клінічну смерть, від якої "врятувала щаслива випадковість".

Серце українського футболіста зупинялося тричі. На щастя, поруч із полем, де тренувалася українська команда, відбувався семінар футбольного союзу Австрії. Австрійські лікарі мали обладнання, яке дало змогу запустити серце.

Гравця доставлено в реанімацію.

Чи зможе один із лідерів "Зорі" продовжити грати у футбол, поки невідомо. Раніше на проблеми із серцем він не скаржився.

Олег Данченко відомий своїми виступами за одеський "Чорноморець", донецький "Шахтар" і "Зорю". Грав за російські "Анжи", "Єнісей", "Рубін", "Уфу", грецький АЕК. Цього сезону провів 17 матчів за луганців. Уболівальники "Зорі" визнали Олега кращим футболістом команди у першій половині сезону.

Зазначимо, трохи більше року тому, 14 січня 2022-го, у автотрощі під Одесою загинула дружина Олега Данченка Вікторія.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme