України сьогодні битиметься з Шотландією у Лізі націй

За годину почнеться важливий матч у Лізі націй, у якому непоступливі шотландці спробують помститися українцям за невихід на чемпіонат світу-2022.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
України сьогодні битиметься з Шотландією…
Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Сьогодні о 21:45 на стадіоні "Хемпден Парк" збірна України з футболу у Глазго проведе матч Ліги націй сезону-2022/2023 проти Шотландії. Початок — о 21.45 за київським часом.

Головний тренер нашої команди Олександр Петраков назвав стартовий склад збірної України на гру з шотландцями: Трубін – Караваєв, Бондар, Матвієнко, Михайліченко – Маліновський, Степаненко, Піхальонок – Ярмоленко, Довбик, Мудрик.

Цей поєдинок був запланований на червень, але його перенесли на осінь, бо команди грали відкладений поєдинок плей-оф кваліфікації чемпіонату світу-2022. Саме проти тартанових (так називають збірну острівної країни) українці грали у півфіналі плей-оф чемпіонату світу. І обіграли шотландців у гостях, на цьому ж стадіоні – 1:3. Тому сьогодні господарі, дуже вірогідно, спробують узяти реванш.

Україна та Шотландія лідирують у своїй групі в дивізіоні В Ліги націй, тож у двох зустрічах саме ці команди можуть розіграти пряму путівку до дивізіону А Ліги. Україна зараз із 7 очками лідирує у групі, а Шотландія з 6 очками посідає друге місце.

Після поразки у півфіналі плей-оф кваліфікації ЧС-2022 від України шотландці провели три поєдинки у Лізі націй: двічі обіграли збірну Вірменії і крупно поступилися у принциповому протистоянні з ірландцями на виїзді (0:3).

Найбільша проблема господарів сьогодні – відсутність травмованого Робертсона, капітана і найсильнішого гравця у цьому шотландському поколінні.

Серйозні "пробоїни в борту" і в українців: кілька провідних гравців і лідерів збірної травмовані. Поза грою сьогодні – воротар Бущан, захисник Миколенко, півзахисники Шапаренко, Зінченко і Коваленко, а також захисник Соболь.

 Графіка: УАФ.

Трансляція матчу пройде в межах інформаційного марафону на телеканалах ICTV, "Інтер", "1+1" і Суспільне, які транслюються в мережах кабельних операторів, на ОТТ-платформах і в мережі цифрового телебачення Т2. Також матч буде доступним для на YouTube-каналі Української асоціації футболу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme