Льовочкін зацікавився зарплатами в ФК "Дніпро"

Фейки та зливи у ЗМІ від тренера Маркевича щодо жахливої ситуації у "Дніпрі" через Коломойського грають на руку Льовочкіну

Льовочкін зацікавився зарплатами в ФК "Д…

Останнім часом тренер "Дніпра" Мирон Маркевич особливо сильно активізувався у ЗМІ. Головні меседжі, які він посилає, стосуються власника клубу Ігоря Коломойського. Маркевич постійно скиглить, що все пропало, він хоче піти, але не відпускають, команда розвалюється, в ній є борги, Коломойський його не чує. "Все пропало" підсилив останній "фейк" про розпуск команди

Ми вже писали навіщо Маркевичу це вигідно.

Також до нас потрапила цікава інформація від надійних джерел в оточенні людей, близьких до нардепа Сергія Льовочкіна. За останньою інформацією люди Льовочкіна були в контакті з Мироном Маркевичем щодо ситуації в "Дніпрі", яку вони чомусь моніторять, обговорюючи її з тренером.

Якщо коротко, то власник "Дніпра" Коломойський та Льовочкін ніколи не були друзями, скоріше, навпаки. Коломойський казав, що саме Льовочкін після Майдану залишився єдиним олігархом, а також звинувачував його в тому, що він "пише" його розмови. Між двома олігархами точилися бізнес-війни. Одним словом, м'яко кажучи, вони конкуренти. 

А Мирон Маркевич - чудовий інструмент для того, щоб втоптати у багно імідж олігарха, який був створений, в тому числі, і завдяки ФК "Дніпро". 

Контракт Маркевича з "Дніпром" добігає кінця у 2017 році. Коломойський відпускати його не хоче. Тренер незадоволений. Чому б не скористатися ним, щоб поливати брудом у ЗМІ одного з головних конкурентів в українській системі координат?

Що повинен зробити Коломойський? Побороти в собі принципи і звільнити Маркевича. Звичайно, враховуючи останні події, Маркевич може і сам відмовитися розривати контракт до 2017 року. Оскільки, як мінімум, до літа 2016 йому нова робота не світить. І розмови щодо збірної України та "Металіста", котрий викупить Ярославський, без підписаної угоди залишаються розмовами. А поливати брудом Коломойського у ЗМІ - не дуже важка робота для тренера.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme