Ярмоленко розповів правду про отруєння в "пологовому будинку"

Лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко пропустив матч ЛІги чемпіонів з "Порту" через отруєння

Як повідомляє depo.ua, у ЗМІ писали, що він отруївся в пологовому будинку піся народження другого сина. Казали, що навіть піццу замовляв. Але правду він розповів "Обозревателю"

"Вже все добре. Я сьогодні реально багато прочитав про себе. Так, замовив вночі піццу і запив її горілкою (сміється). Хочу відразу сказати: я не святкував народження сина, тому що у мене була дуже важлива гра. Ніяку піццу я на базу не замовляв. Звичайно, є моя вина - щось зробив не так, раз не зміг зіграти в цьому матчі", - сказав Ярмоленко.

"Насправді я не знаю, як це назвати. Все йшло, як звичайно: готувався до матчу, на передматчевому тренуванні все було добре. Після цього ліг спати, ніяких нездужань не було. Вранці прокинувся і відчуваю, що погано - нудить, почав боліти живіт. Я сказав про це лікарям, почали робити всякі процедури. У принципі, часу до матчу ще було повно, тому сподівалися, що мені стане краще. Але за 2 години до гри перед самою установкою в мене піднялася температура - 38. Я пішов і чесно сказав Реброву, що у мене немає сил і я не можу підводити команду. Звичайно, ми обидва засмутилися. Але він мене зрозумів - таке життя. Мені самому було смішно, коли я наступного дня прокинувся і відчував себе добре. Поїхав в пологовий будинок, забрав дружину - не було ні температури, ніяких ознак хвороби. Провів повне тренування, практично нарівні з усіма займався. Невелика слабкість відчувається, але ніякого нездужання вже немає", - додав футболіст.

Нагадаємо, що "Динамо" без Ярмоленка не змогло перемогти "Порту" - 2:2.

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт

 

 

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme