Ярмоленко: Мені не подобається чемпіонат України

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко вкотре заявив, що хоче збирається покинути київський клуб, але Ігор Суркіс відмовився його продавати

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на tribuna.ua.

"Ігор Михайлович сказав мені, що готовий відпустити мене тільки в клуб топ-рівня. Я не можу сказати вам, яка сума відступних прописана у мене в контракті, але президент міг отримати ті гроші, про які ми домовлялися. Насправді, контракт не так важливий - я звик довіряти людям, вірити на слово.

Є багато різних розмов, про які мені кажуть. Я можу назвати 50 команд, які тільки розмовляють про мій трансфер, як "Тоттенхем". Я кажу тільки про конкретику - офіційну пропозицію зробив лише "Сток Сіті".

Новий контракт з "Динамо" на покращених умовах? Звичайно, хочеться дати своїй родині найкраще, але гроші не найголовніше. Хто женеться за фінансами, у того їх немає

Я говорив Ігорю Михайловичу, що це мій останній контракт з "Динамо". Настав час рухатися далі. Я сумлінно відпрацюю свій контракт до кінця, буду віддаватися під час тренувань і матчів. Чесно кажучи, у "Динамо" мене все влаштовує, але мені не подобається наш чемпіонат", - сказав Ярмоленко. 

Більше новин спорту на Depo.Спорт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme