Хто такий Юр'єв тамбовський, що погрожує Усику депортацією

Українського боксера Олександра Усика хочуть вигнати з анексованого півострова після того, як він побив росіянина Князєва

Хто такий Юр'єв тамбовський, що погрожує…

Ця новина сколихнула ЗМІ відразу після того, як Усик захистив титул інтерконтинентального чемпіона WBO в поєдинку з росіянином Князєвим. Патріотичні татуювання та оселедець Усика, чи то скривавлене обличчя Князєва змусили главу регіонального кримського відділення партії "Справедливая Россия" Олександра Юр'єва в неділю написати на своїй сторінці у "Фейсбуці" наступний пост:

"Після вчорашньої перемоги Усик повертається в Сімферополь. Цей баламут всюди заявляє, що Крим український, і він допоможе його Україні повернути... Може, час заборонити йому в'їзд в РФ? Якщо Усик вже громадянин РФ, нехай відповість за законом. Якщо ні, то нехай сидить у Києві. Але якщо на нашій території порушує закон, то знову ж відповість за законом". 

Хто такий ватник Юр'єв


Кримський громадський і політичний діяч. Народився 11 жовтня 1975 року в російському місті Тамбов.

З 2007 по 2012 рік - керівник апарату кримської організації партії "Батьківщина". У 2012 році балотувався в депутати Верховної ради України по мажоритарному округу №10 (Сімферополь і Бахчисарайський район) як незалежний кандидат. У тому ж році брав активну участь у роботі партії "Русское единство", був її прихильником.

Юр'єв був активним учасником так званої "Кримської весни", в Бахчисарайському районі займався організацією псевдореферендуму про входження до складу Російської Федерації. У 2014 році призначений начальником Управління з антикорупційних перевірок Комітету з протидії корупції Криму. З вересня 2014 роки є членом партії "Справедливая Россия". З 15 листопада - Голова Ради Регіонального відділення Політичної партії "Справедливая Россия".

Можна сказати, що Юр'єв - типовий кримський ватник, який вирішив попіаритися на боротьбі з українським боксером-патріотом.

Які "закони" начебто порушує Усик


Ватників ображає, що уродженець Сімферополя Усик постійно каже, що він патріот України, не приймає російське громадянство, та вважає півострів українською землею. Юр'єв заявляє про порушення закону, а саме Статті 280.1. "Публічні заклики до здійснення дій, спрямованих на порушення територіальної цілісності Російської Федерації (максимальне покарання - 4 роки позбавлення волі)". Також він каже, що Усика можна просто не впустити в Крим згідно ст. 26, 27 ФЗ від 15.08.1996 р № 114 "Про порядок виїзду з РФ і в'їзду в РФ (Далі - Закон) іноземному громадянину чи особі без громадянства може бути не дозволено в'їзд в Роcію".

Гоблін та Усик

"Я не боюся їхати в Сімферополь і переїжджати в інше місто не збираюся. Тут мій дім, тут народилися діти. І паспорт я змінювати не збираюся. Я українець, а Крим - це Україна", - зазначав Усик. 

В промоутерській організації K2 вважають заяву Юр'єва маячнею та просять не реагувати на таку інформацію, бо все в боксера добре. Але всі ми знаємо, що ватна влада може влаштувати показуху, спробувавши "опустити" батька трьох дітей Усика на його батьківщині. Щоправда, сам Усик, судячи за все, подбав про недоторканість родини ще раніше. 

Варто нагадати, що восени 2014 року Олександр Усик разом з гобліном Аксеновим відкрили "Всєросійський боксерський турнір" в Криму. Цілком можливо, що саме через певні домовленості з кримським "царьком" в Усика досі не було проблем з місцевою "владою". А банальні ідіотські заяви людей калібру Юр'єва українця не повинні бентежити.

Зазначимо, що слухавку боксер не бере, але вчора з'явився в соцмережах, де відмовився коментувати дану інформацію.

Що кажуть в соцмережах

Українці пишуть, що вата зійшла з розуму, але найцікавіше - те, що писали кримчани прямо на сторінці "Фейсбуку" політика Юр'єва.

Игорь Величко "А еще Мария Музычук выиграла Чемпионат Мира у Натальи Погониной в Сочи. Надо эту Музычук объявить в розыск Интерпола, как поддавшую сомнению исконности духовных скреп и сакральности!".

Dmitriy Belotserkovets Александр, это вам пример того, с чем приехали крымчане в Киев... смотрите, а то вам ваша жена со временем может запретить "въезжать" домой. Учитесь контролировать свое "сумасшествие" в рамках разумной логики.

Фото Dmitriy Belotserkovets.

Nara Aven Ты сам то уже отсидел срок за предательство Родины?

Maria Yorky Усик - справжній патріот та син України! Чоловік, який шанує свою Країну, заслуговує на пошану. Вся Україна вболівала за свого козака, це була чесна боротьба.

Сам ватник також не цурався сперечатися. 

Александр Юрьев Все устал про Усика целый день разговаривать. Завтра отправляю запросы в прокуратуру и ФСБ пусть там ответят, а то может они его за его высказывания считают честным и порядочным, а мы тут шум подняли))) ну, а всех бандерлогов в бан)))

Александр Юрьев Maria Yorky, хорошо, что он патриот Украины. Уважаем его выбор, но не значит, что можно нарушать законы нашей страны, мы тоже патриоты своей страны.

Maria Yorky ))))))) чего и следовало ожидать, товарисч Юрьев. Да...люди без Родины - выродки. Это кто еще продался? Мы живем в Украине и любим свою Землю, несмотря ни на что, а такие, как вы, нас за это "фашистами" называют. Честно, пофиг! Живите своей жизнью, только к нам не лезьте. А Крым - это Украина, татары - наши братья и сестры, этого вам не искоренить и никак не исправить.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme