Які тату "набивають" українські футболісти (ФОТО)

Від імен рідних до драконів, ієрогліфів та інших малюнків. Все це можна побачити на тілах відомих українських футболістів

Які тату "набивають" українські футболіс…

Depo.ua вирішив представити читачам підбірку українських футболістів, які не можуть жити без тату.

Перший у списку - зірка "Дніпра" та збірної України Євген Коноплянка. 

На лівій руці Коноплянки, за словами тату-майстра "Gusya", красуються арабські символи, значення яких не дуже зрозуміле. Має Коноплянка татуювання і на поясі. А от на правому біцепсі Євгена витатуювані імена рідних - Олег, Наталя (батьки Коноплянки) і Таня (сестра).  

На лівій руці зіркового "динамівця" Андрія Ярмоленка можна побачити ім'я сина Івана та римські літери - дата народження дитини (22 травня 2013).

Мабуть, найтатуйованіший український футболіст Денис Бойко, який захищає ворота "Дніпра", і сам не завжди може пояснити значення всіх своїх малюнків. 

Перше тату набив у 17 років. Так і понеслося. Сьогодні на тілі Бойка можна побачити імена батьків, знак зодіаку (Aquarius, він же Водолій)... Права рука Бойка повністю розмальована малюнками та ієрогліфами, а на лівій можна побачити вершника. За словами "Gusya" - це схоже на Георгія Побідоносця. Також в Бойка є татуювання на спині. Втім футболіст ніколи не розповідає про зміст своїх малюнків.

Голкіпер донецького "Олімпіка" Ігор Литовка також є фанатом тату. 

На його тілі можна побачити малюнки та написи "Сміливим доля допомагає". "Людина припускає, а Бог розпоряджається".

Футболіст "Волині" Темур Парцванія не фанат тату, але не міг не зробити і собі малюночок. Відразу видно, що тату-майстер попався не з кращих.

Гравець "Дніпра" та збірної України Артем Федецький також має тату на руках, але розгледіти зміст ієрогліфів важкувато.

А от в Євгена Селезньова все зрозуміло - ім'я сина Руслана на руці, яке Селезньов цілує після кожного забитого голу.

Як не згадати у цьму списку 35-річного Андрія Вороніна, який завершив кар'єру. Але тіло футболіста, який протягом майже всієї кар'єри грав у Європі, схоже на справжню картину. На його руці можна побачити змію з численними орнаментами.

Під кого "косять"


У світі законодавцями мод серед футболістів є такі зірки, як Ібрагімович з "ПСЖ" ( татуювання з датами народження та іменами батьків, сестер та братів, синів, власне прізвище арабською мовою, візерунки, написи про Бога, дракони та тузи), Серхіо Рамос з "Реала" (вовк, ініціали рідних...), повністю розмальований француз Сіссе, зірковий Бекхем, Ліонель Мессі, який зобразив на своїх ногах відбитки долоньок свого сина, а на лівій лопатці - обличчя своєї бабусі, Дієго Марадона (Ернесто Че Гевара на правому плечі, а на нозі Фідель Кастро), Франческо Тотті (на правому плечі гладіатор), Андрій Шевченко (на лівому плечі дракон) та багато інших.

Дивлячись на цих зірок українські футболісти, які дуже часто отримують не меншу зарплатню, хочуть відповідати моді. 

Але після нинішніх подій в Україні їм варто змінити моду і "косити", наприклад, під боксера Олександра Усика, який зробив патріотичне тату, або під українських ультрас та воїнів АТО.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme