Як Суркіс розвів Колесникова на гроші з "Олімпіком"

Матч 1/2 фіналу Кубка України "Олімпік" - "Динамо" в останній момент перенесли зі стадіону ім. Баннікова на арену "Динамо" ім. Валерія Лобановського

Як Суркіс розвів Колесникова на гроші з…

Керівництвом "Динамо" могла бути розіграна дуже хитра комбінація, яка спочатку зовсім "не палилася" за радикальними настроями ультрас киян.

Нагадаємо, що фанів обурило те, що така важлива гра буде проходити на стадіоні ім. Баннікова, який здатен вмістити менше 2 тис. людей. Ультрас готувалися прийти на матч у балаклавах, "закидати "Олімпік" шапками" та файерами, бо квитки для киян коштували 150 гривень.  Тим більше, що власником "Олімпіка" є Владислав Гельзін, а за ним, за інформацією наших джерел, стоїть Борис Колесников.  

На перший погляд - ультрас молодці, хоча українці критикували їх за те, що матч може зовсім не відбутися. Але чим менше часу залишалося до гри, тим більше ставала зрозумілою хитра комбінація керівництва "Динамо".

Суть комбінації

Київське "Динамо" обидва матчі з "Олімпіком" у Прем'єр-лізі проводило на "Олімпійському". Якість поля стадіону ім. Баннікова, де донецький клуб проводить матчі УПЛ, не дуже подобається киянам. 

Тому бажання перенести матч на "лояльне" поле було цілком передбачуваним. Керівництво "Динамо" зробило "Олімпіку" пропозицію зіграти на арені ім. Лобановського. Але "Олімпік" відхилив її, вирішивши зіграти на Баннікова. "Олімпійський" також не міг прийняти гру через інші заходи. Тоді в хід пішла інша зброя - ультрас. 

Відомо, що у керівництва клубу є свої люди серед фанів. Ультрас запустили інформацію про своє обурення та радикалізм, у яку спочатку повірив і ваш покірний слуга. Вона розлетілася по ЗМІ. Занепокоїлася міліція, ФФУ та інші. 

З огляду на це делегат матчу отримав можливість перенести гру або скасувати її. У ФФУ "довго думали" над тим, куди перенести матч. Коли ми телефонували у "Динамо", там були впевнені, що гра відбудеться, але на іншій арені. І, дійсно, вони не помилилися. Матч перенесли на "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

"Олімпік", який мав платити гроші за оренду стадіону ім. Баннікова, цілком можливо, заплатить їх тепер київському клубу за оренду стадіону ім. Лобановського. 

Вдала комбінація "Динамо". Навіть якщо кияни і не стануть брати грошей з "Олімпіка", вони всеодно у виграші, бо гратимуть на власному полі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme