Як Коломойський стулив рота Маркевичу

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич після багатотижневого скиглення, що в клубі "все пропало", різко змінив риторику

Як Коломойський стулив рота Маркевичу…

Постійні заяви Маркевича про мовчання Коломойського, розвал "Дніпра" і розпуск команди, власне бажання піти і "злого олігарха", який його не відпускає, набридли вже не тільки журналістам, але й фанатам.

Коломойський довго мовчав. Врешті-решт його головний футбольний спікер - гендиректор клубу Андрій Стеценко, дав ряд коментарів і інтерв'ю. По-перше, він спростував "фейк" Маркевича про розпуск команди, а по-друге - запевнив, що Коломойський клуб не кине, хоча грошей стане менше. Цією заявою він також відповів всім, хто вже вірив у продаж клубу Пінчуку - саме така інформація гуляла пресою.

Дивно, але після такого меседжу, змінив риторику і Маркевич.

"Знаєте, була у мене розмова з генеральним директором, і він мене запевнив, що по закінченню другого кола президент включиться, щоб зробити хорошу серйозну команду. Я прийняв ці слова як добрий знак, так що настрій покращився", - сказав він.

Те, що Коломойський не кине "Дніпро", було зрозуміло і без цих заяв. Олігарх не мав бажання продавати такі активи, а також позбуватися чудового піар-інструменту. А от закрити рота Маркевичу вже давно було необхідно.

Ну не має права тренер команди у ЗМІ поливати брудом власних футболістів, які, за словами Маркевича, гумові іграшки і ходять по полю. А також постійно поливати президента клубу. 

Коломойський вказав Маркевичу його місце у цій системі координат. Розмова з тренером у ЗМІ ніколи не потрапить. Але риторика Маркевича, яка швидко змінилася, свідчить лише про те, що тренеру надовго закрили рота.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme