Як грає "динамівець" Мякушко, який може замінити Ярмоленка (СТАТИСТИКА)

У дублі "Динамо" грає технічний вінгер Сергій Мякушко, який може замінити Андрія Ярмоленка, коли той піде з команди. Щоправда, Мякушко має певні слабкості, які ще варто подолати

Як грає "динамівець" Мякушко, який може…

22-річний півзахисник "Динамо" Сергій Мякушко з дитинства потрапив в школу "Динамо" на столичних Нивках. Але там у нього не склалося і гравець змушений був шукати собі іншу школу. Спочатку був столичний "Атлет", а згодом і "Оболонь", де він продемонстрував свої найкращі якості, завдяки яким і повернувся у "Динамо" в 2013 році. 

Сьогодні Сергій Мякушко - одна зі світлих плям дубля київського "Динамо", "Золотий талант України-2014".

Футболіст залучається до матчів основи і зараз працює з партнерами на зборах в Іспанії. І саме Мякушко має хороші шанси стати основним вінгером команди Реброва в майбутньому, щоправда, є і безліч слабких сторін, котрі можуть цьому завадити.

Сезон 2014/2015

Як грає "динамівець" Мякушко, який може замінити Ярмоленка (СТАТИСТИКА) - фото 1

Сергій Мякушко був основним у молодіжній збірній України, влітку виступав у складі "Динамо-2", а восени пішов у оренду в "Говерлу".

Загалом за сезон Мякушко провів на полі 2360 хвилин, забив 7 голів (6 в УПЛ) і віддав 5 гольових передач. 

Гольовий пас Мякушка в матчі "Говерла" - "Олімпік" 

Гол Мякушка "Шахтарю" 

Сезон 2015/2016

Як грає "динамівець" Мякушко, який може замінити Ярмоленка (СТАТИСТИКА) - фото 2

Мякушко переважно грає за дубль "Динамо" в чемпіонаті U-21.

За основний склад киян футболіст зіграв три матчі в Прем'єр-лізі - проти "Чорноморця" (2:0, 18 хвилин), "Карпат" (3:0, 23 хвилини) та "Олімпіка" (3:0, 20 хвилин). Також двічі виходив на поле у матчах Кубку України проти "Оболонь-Бровар" (загалом - 119 хвилин). За коефіцієнтом гол+пас в Прем'єр-лізі та Кубку у нинішньому сезоні в нього - 1 (гольова передача в грі з "Чорноморцем"). 

У молодіжній першості справи у Мякушка йдуть краще. Він справжній лідер команди. В 11 матчах забив 6 голів.

"Динамо" U-21 - "Сталь" U-21 - 4:1 (3 голи забив Мякушко) 

"Динамо" U-21 - "Шахтар" U-21 - 2:0 (гол Мякушка)

Позиція Мякушка

Як грає "динамівець" Мякушко, який може замінити Ярмоленка (СТАТИСТИКА) - фото 3

Футболіст може зіграти на обох флангах півзахисту, а також, за необхідності, в центрі поля. Найкраще Мякушко появляє себе на позиціях правого чи лівого вінгера. 

Сильні сторони Мякушка

Висока швидкість, хороша техніка, швидкісний дриблінг. Володіє якісним ударом з обох ніг. Через невисокий зріст центр ваги у футболіста розміщений внизу. Захисникам завжди важко грати проти таких гравців.

Слабкі сторони Мякушка 

Поспілкувавшись з тренерами, які працювали з футболістом у збірній України, ми дізналися про слабкі сторони, які можуть завадити йому стати гравцем високого класу. Серед них: лінь, невміння та страх грати у відборі, м'який характер.

Що буде з Мякушко 

На нашу думку Сергій Ребров - наставник, який може вплинути на психологію футболіста, виховати характер. У Мякушка є максимум 2 роки, щоб показати свій прогрес. У Європі в 22 роки грати у дублі - провал. В Україні Мякушко ще має шанс стати основним у "Динамо" і замінити Ярмоленка, коли він піде з команди.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme