Visa пригрозила ФІФА відмовою від спонсорства

Компанія-оператор системи банківських платіжних операцій Visa пригрозила переглянути спонсорський контракт з ФІФА, якщо міжнародна футбольна організація не вживе заходів щодо зняття підозр у корупції

Про це йдеться в заяві Visa, передає depo.ua з посиланням на "Укрінформ".

Згідно з повідомленням, розміщеним в Tumblr, компанія "розчарована та занепокоєна" затриманням членів виконкому ФІФА за підозрою в корупції.

"Ми як спонсор очікуємо від ФІФА негайних і невідкладних кроків щодо вирішення проблем в організації", - наголошується в заяві.

У компанії підкреслили, що чиновники ФІФА повинні провести реформи для підвищення етичного рівня в організації та відновлення репутації ігор в очах фанатів.

"Visa стала спонсором ФІФА, оскільки Чемпіонат світу з футболу є одним з небагатьох по-справжньому глобальних спортивних заходів, який об'єднує людей з усього світу навколо любові до футболу" - додали у Visa.

У випадку, якщо ФІФА не вживе необхідних заходів, компанія залишає за собою право переглянути спонсорські стосунки.

Нагадаємо, глава Футбольної асоціації Англії Грег Дайк закликав президента Міжнародної федерації футбольних асоціацій Йозефа Блаттера піти у відставку через корупційний скандал.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme