Відбір ЧЄ-2016: Що пише про збірну України перед матчем словацька преса

Сьогодні збірна Словаччини приймає Україну в рамках відбору Євро-2016

Як повідомляє depo.ua з посиланням на Tribuna.com, у Словаччині ЗМІ пишуть про цей матч, як про один з найважливіших в історії своєї команди. 

hn.hnonline.sk: "Якщо переможемо України, заробимо 8,5 млн євро"

"Досить виграти у збірної України, і словацький футбол отримає найбільші преміальні у своїй історії. Для порівняння, за потрапляння на чемпіонат світу ми отримали преміальні у розмірі 6,7 млн ​​євро. УЄФА не має права офіційно до початку чемпіонату Європи розкривати суму призових, але, за нашими даними, вона складе 8,5 млн євро. Хороший стимул, правда?"

Dobrenoviny.sk: "За останні три роки українці лише раз пропустили більше одного гола"

"В українців дуже міцна оборона. У цьому відбірковому циклі вони пропустили всього три голи в семи матчах. Так само вдало вони захищалися і в кваліфікації до ЧС-2014 - чотири пропущені м'ячі. За останні три роки (31 гра) наші сьогоднішні суперники пропустили більше одного м'яча лише одного разу - у стиковому матчі до мундіалю проти французів в Парижі (0:3) після того, як вдома перемогли з рахунком 2:0".

Sport.sme.sk: "Сьогодні ми можемо повернутися на чемпіонат Європи через 35 років"

"П'ять попередніх спроб кваліфікуватися на чемпіонат Європи закінчувалися для нас невдачею. Зараз у збірної шостий шанс, і вона як ніколи близька до того, щоб через 35 років повернутися на чемпіонат Європи. Тоді, в 1980 році, у складі збірної Чехословаччини грав нинішній тренер нашої команди Ян Козак, який забив у матчі за бронзу проти італійців у серії післяматчевих пенальті (збірна Чехословаччини виграла з рахунком 9:8). Сьогоднішня гра проти України буде схожа за напруженням на ту серію 11-метрових".

Зазначимо, що матч розпочнеться о 21:35 за Києвом. Транслюватиме його ТРК "Україна" та ТК "Футбол 1".

Більше новин спорту читайте на Depo.Спорт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme