В клубі Суркіса розповіли про заблукалий мішечок з грошима Ахметова

В "Динамо" заявляють, що "Шахтар" стимулює суперників киян у чемпіонаті України

Про це заявив заступник генерального директора столичного клубу Сергій Мохник, пише depo.ua, з посиланням на xsport.ua.

Зазначимо, що гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що скасування жовтої картки Ярмоленка в матчі з "Волинню" та його участь в поєдинку проти "гірників" відкриє "скриню Пандори".

"Висловлювання Палкіна? Дай Бог здоров'я Палкіну, але у нього кожного разу якісь скрині Пандори, коли це стосується будь-якого іншого, але не самого "Шахтаря". Як тільки йдеться про "Шахтар" - у них завжди все нормально, коли інший клуб - завжди у них виходить все не так. Не хочеться змішувати інші питання, з якими можна зараз вступити в перепалку. Але ось він згадує матч "Говерла" - "Динамо", порівнюючи його з матчем "Шахтаря" проти "Зорі", говорить про те, чесно ми граємо або ні", - зазначає Мохник.

"Так от, "Шахтар" так чесно грає у футбол, що і говорити! Їх мішечок з грошима вже заблукав, подорожуючи по Україні. Якщо Палкін вважає нормальним таке стимулювання команд, які грають проти конкурентів, то хотілося б у нього запитати, по якій статті витрат проходять ці гроші в клубі "Шахтар" і клубах, які ці гроші отримують", - додав він.

Цікаво, що генсек "Шахтаря" відповів Мохнику, що "Шахтар" є футбольним клубом номер один в Україні за розміром виплачених податків до бюджетів різних рівнів.

Нагадаємо, що матч "Шахтаря" з "Динамо" у чемпіонаті України пройде 26 квітня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme