Усик відправив боксера з ПАР в нокаут, захистивши титул чемпіона

Український боксер Олександр Усик захистив титул інтерконтинентального чемпіона у важкій вазі за версією WBO

Усик відправив боксера з ПАР в нокаут, з…

Про це повідомляє кореспондент ДеПо.

Бій відбувся вчора ввечері в київському «Палаці Спорту». Перед початком поєдинку український співак Олег Скрипка у супроводі музикантів заспівав Гімн України. Глядачі підспівували, тримаючи руку на серці, у деяких в руках були прапори України.

В глядацькому залі були присутні політики, співаки, спортсмени. Зокрема, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, колишній чемпіон світу за версією WBC, а нині мер Києва Віталій Кличко, відомий український легкоатлет Сергій Бубка.

Українець провів кілька вдалих атак, які «підкосили» опонента з ПАР Дані Вентера. А в 9-му раунді серією точних ударів відправив суперника в технічний нокаут.

Олександру Усику, який народився в Сімферополі,  - 27 років, його зріст становить 190 сантиметрів, вага - 90,55 кг. Вчорашнім боєм Усик поставив власний рекорд - шість перемог нокаутом поспіль в шести поєдинках.

Його супернику, Дані Вентеру, - 35 років, його вага становить 90,2 кг, а зріст - 194 сантиметри. Вчорашній поєдинок став його сьомою поразкою в 20 боях на професійному рингу.

Після перемоги український боксер став на коліна в кутку рингу і помолився, перехрестившись. Піднімався він під звуки тріумфуючого залу. Глядачі вітали боксера із заслуженою перемогою та вигукували «Слава Україні! Героям слава!».


Раніше колишній чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко пообіцяв Олександру Усику чемпіонський поєдинок в 2015 році. Кличко зазначив, що перед цим поєдинком Усик ще 2-3 рази вийде на ринг.

Як повідомляв ДеПо, нещодавно Усик потрапив в першу десятку рейтингу Всесвітньої боксерскої організації.

Фото: Ольга Камєнєва/ДеПо

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme