Усик домовився про бій із Тайсоном Ф’юрі

Історичний поєдинок має відбутися на початку 2023: Буде названо першого за два десятиліття абсолютного чемпіона світу у важкій вазі.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Усик домовився про бій із Тайсоном Ф’юрі…
Олександр Усик дивиться на Тайсона Ф'юрі після грудневого переможного поєдинку британця проти Дерека Чисори. Фото: Sky Sports.

Боксери Олександр Усик (Україна) і Тайсон Ф'юрі (Велика Британія) домовилися про поєдинок між собою без жодних проміжних боїв. Цю новину в інтерв'ю Sky Sports повідомив промоутер Боб Арум, який очолює компанію Top Rank, інформує Depo.ua.

"Два бійці домовилися про наступний бій", - сказав Арум Sky Sports.

Ані чемпіон світу за версією WBC Ф’юрі, ані володар чемпіонських поясів WBO, WBA та IBF у суперважкій вазі Усик не братимуть участі в інших боях до очної зустрічі між собою. Нагадаємо, боксерські організації IBF і WBO вимагають від Олександра Усика провести обов'язковий захист поясів відповідно з хорватом Філіпом Хрґовичем і британцем Даніелем Дюбуа.

Усик і Тайсон володіють усіма чотирма головними поясами чемпіона світу у важкій вазі, їхній довгоочікуваний бій назве абсолютного чемпіона світу у цій найбільш престижній ваговій категорії.

Обидва боксери, за словами Арума, налаштовані провести бій на початку 2023 року. Поки не визначено точну дату й місце.

"Цей бій точно відбудеться, і він відбудеться в перші чотири місяці наступного року, - заявив Арум. – Ми розглядаємо кілька вагомих пропозицій із Близького Сходу. Також є можливість провести бій у Великій Британії на [стадіоні Уемблі] з 95 000 глядачів".

"Це було б божевіллям. Це було б просто чудово", - резюмував відомий промоутер.

Sky Sports нагадує, що минуло майже 20 років відтоді, як бокс мав беззаперечного короля важкої ваги.

Леннокс Льюїс був загальновизнаним суперважковаговиком №1 у світі. Після його відходу 2003 року в дивізіоні домінували Володимир і Віталій Клички. Разом вони володіли всіма чотирма основними титулами одночасно, але, звісно, ​брати ніколи не билися б один з одним.

Тайсон Ф'юрі переміг Володимира Кличка 2015 року, розкидавши три пояси, а Деонтей Вайлдер того ж року отримав корону WBC.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme