Ультрас обіцяють акцію протесту проти Авакова

Ультрас "Динамо" з фірми "Родичі" готуються протестувати проти затриманих Андрія Медведька та Дениса Поліщука за підозрою у вбивстві журналіста Олеся Бузини

Про це йдеться у заяві "Родичів", яка опублікована "ВКонтакте", пише depo.ua.

"Праві завжди були в авангарді подій. І завжди саме ми зазнавали утиску з боку внутрішнього окупаційного режиму. Після того, як понесли великі втрати на революції, ми продовжили боротьбу вже на фронті. Не так тяжко було воювати,як неприємно отримувати удар в спину.

Декілька днів тому знайшли "винних" у справі проросійського журналіста Олеся Бузини. Не маючи ніяких доказів, а лише стару образу, система кинула за грати наших побратимів - Андрія "Менсона" Медведька і Дениса "Аллаха" Поліщука. Вони займались громадською діяльністю у Києві. Хлопцям світить пожиттєвє ув'язнення. Наразі оголошено безстрокову акцію підтримки під слідчим ізолятором, де сидять хлопці. Тому ми закликаємо всіх свідомих громадян, а особливо фанатів і спортсменів, по можливості знаходити час, і приходити, щоб слідкувати за порядком (баннери, техніка, їжа) і підтримувати хлопців. Справа вбивства Бузини - резонансна,і дуже важлива для нас, як ударної сили національного опору. Вороги мають зрозуміти - не варто чіпати правих!!!", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кого заарештували за вбивство Бузини: "Свобода" та УНА (ФОТО)

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme