Український форвард Девіч пробачив Курченку борг у $350 тис.

Гравець російського "Рубіна" написав власнику "Металіста" Сергію Курченку листа

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на Tribuna.com

"Шановний Сергію Віталійовичу!

Відповідно до умов контракту футбольний клуб "Металіст" (Харків) повинен був виплатити мені бонуси за сезон 2013/2014 рр. у загальному розмірі $350 тис., у тому числі $200 тис. за 20 балів за системою "гол плюс пас" і$ 150 тис. за вихід команди в зону Ліги Європи УЄФА.

Я прекрасно розумію, що "Металіст", місто Харків і Україна в цілому перебувають у важкому фінансово-економічному становищі.

У такій ситуації я не можу вимагати від клубу заплатити мені дані бонуси і вже тим більше вважаю неможливим для себе звернення до ФФУ, УЄФА чи ФІФА з вимогою про застосування санкції до клубу.

За час, проведений у Харкові, футбольний клуб "Металіст" став для мене рідним, а моє серце відтепер пофарбовано в жовто-сині кольори. Я завжди буду великим фанатом "Металіста" і не можу заподіяти ніякої шкоди клубу. Клуб зробив для мене дуже багато хорошого, тому я не можу вважати його своїм боржником.

У цьому зв'язку я прийняв рішення відмовитися від претензій до футбольного клубу "Металіст" і пробачити клубу всі борги. Тим самим я хочу внести свій невеликий внесок у світле майбутнє клубу, що став для мене рідним ", - йдеться у листі Девіча.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme