Україна отримала 105 ліцензій на Олімпіаді у Ріо

Під час засідання виконкому Національного олімпійського комітету України президент організації Сергій Бубка підписав офіційний документ, який підтверджує участь України в Олімпіаді 2016 року

У засіданні також взяв участь міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, передає depo.ua з посиланням на tribuna.com.

Зараз триває ліцензійний відбір на участь в Олімпіаді, який завершиться на початку літа наступного року.

Вже 105 спортсменів у 17 видах спорту (кульова стрільба, важка атлетика, стрибки у воду, синхронне плавання, сучасне п'ятиборство, стендова стрільба, бокс, стрільба з лука, кінний спорт, велоспорт-маунтенбайк, плавання, вільна боротьба, веслування на байдарках і каное, легка атлетика, художня гімнастика, боротьба греко-римська, академічне веслування) завоювали право участі в Іграх.

Остаточний склад збірної України буде затверджений виконкомом НОК за підсумками ліцензійного відбору та за пропозиціями національних олімпійських федерацій в кінці липня 2016 року.

"Національний олімпійський комітет надає максимальне сприяння спортсменам, тренерам, національним федераціям у підготовці до Олімпійських ігор. За цей олімпійський цикл фінансова і матеріальна підтримка від НОК федераціям з олімпійських видів спорту становила близько 58 млн грн. Ми виплатили іменних стипендій спортсменам та тренерам на підготовку до Олімпійських ігор на загальну суму понад 10 млн грн", - заявив Бубка.

Олімпійські ігри пройдуть з 5 по 21 серпня 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Більше новин спорту на Depo.Спорт.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme