Українська федерація стала організаторкою чемпіонату Європи зі стронгмену

У межах фестивалю Арнольда Шварцнегера "Арнольд Класік Європа" в Іспанії відбудеться чемпіонат Європи зі стронгмену, організаторкою якого цьогоріч є федерація стронгмену України

Журналіст стрічки новин
Українська федерація стала організаторко…
Фото: сайт Федерації стронгмену України.

Окремою частиною програми буде благодійний ярмарок і збір коштів на підтримку сімей військовослужбовців Повітряних Сил України.

16-18 вересня в іспанському місті Севілья Федерація стронгмену України проведе змагання серед кращих атлетів Європи, в тому числі України. Захід є частиною фестивалю "Арнольд Класік Європа".

Головними суддями будуть світові легенди силових видів спорту, дворазовий і чотириразовий володарі титулу "Найсильніша людина світу" - відповідно Василь Вірастюк (Україна) і Маґнус Вер Маґнуссон (Ісландія).

Спостерігати за чемпіонатом можна буде в трансляції на українському телеканалі "Спорт-1" (п’ятниця, 16 вересня – 13:00, субота, 17 вересня – 13:00, неділя, 18 вересня – 12:00).

Федерація стронгмену України планує скористатися майданчиком чемпіонату, аби вчергове нагадати світові про війну в Україні, військові й гуманітарні потреби нашого народу. Передбачено окремий куточок для благодійного ярмарку від представників української діаспори в Іспанії під гаслом: "Бути такими ж сильними й сміливими, як українці" і донатити на підтримку сімей захисників.

Кошти, зібрані під час фестивалю, підуть на підтримку дітей військовослужбовців Повітряних сил України, що загинули у війні з росією 2014-2022 рр. Для цього розроблено окрему 21-денну програму психологічної реабілітації сімей з дітьми в Карпатах, де основними цілями та інструментами є відновлення, резильєнтність і стабілізація.

Організаційним партнером чемпіонату є Благодійний фонд "For my Ukraine", який забезпечив логістику спортивного обладнання й інвентаря із Києва до Севільї і назад.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme