УЄФА: Система безпеки на українських стадіонах безнадійно застаріла

2 листопада на НСК "Олімпійський" відбулася нарада, на якій розглянули інциденти, що сталися на матчі Ліги чемпіонів "Динамо" – "Челсі" (0:0)

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на tribuna.com.

У ньому взяли участь керівники ФФУ, міністерства молоді та спорту України, "Динамо", НСК "Олімпійський" і МВС. На нараді був присутній директор департаменту з питань стадіонів та безпеки УЄФА Марк Тіммер.

Представник УЄФА зазначив відсутність реакції з боку служби безпеки НСК, недостатній рівень підготовки стюардів, а також відсутність необхідної координації між особами, які відповідають за безпеку на стадіоні, і правоохоронцями.

Тіммер запропонував українській стороні передати в УЄФА пропозиції щодо реформування системи безпеки на українських стадіонах, оскільки нинішня, за його словами, безнадійно застаріла і не відповідає новій концепції безпеки Європейського союзу.

Виконавчий директор ФФУ Володимир Генінсон за підсумками наради заявив, що це "остання жовта картка" з боку УЄФА. У разі повторення подібних порушень, українському футболу покажуть "червону картку".

За підсумками наради прийнято рішення створити спільну комісію з представників всіх учасників наради, яка впродовж 10 днів повинна внести конкретні пропозиції щодо кардинального виправлення ситуації.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme