У які спортивні ігри українцям пограти на травневих шашликах (ФОТО)

Травневі свята більшість українців проводить на природі. Зазвичай, крім смачного м'яса, риболовлі та пісень під гітару, більшість людей люблять активний відпочинок. Depo.ua пропонує кілька спортивних ігор, які подарують радість дорослим та дітям

У які спортивні ігри українцям пограти н…

Алтімат

Ціна: від 100 гривень

У які спортивні ігри українцям пограти на травневих шашликах (ФОТО) - фото 1

Всім українцям відоме слово "фризбі". Кожен колись мав справу з літаючим диском, який кидають один одному. Літаючу тарілку, яку придумали у 50-их роках ХХ сторіччя, дуже полюбляють брати на природу у різних країнах світу. Її можна просто кидати один одному в руки, але існують й інші версії гри з тарілкою. Одна з них - "Алтімат".

Гра ведеться на полі прямокутної форми з зонами на кожному кінці. Зони можна позначати умовно, наприклад, покласти десь футболку чи іншу річ. Грають 2 команди з рівною кількістю учасників. Одна команда атакує, інша - захищається. Мета атакуючої команди - дати пас гравцю своєї команди, що знаходиться в зоні суперника. У цьому випадку, зараховується очко. Якщо ж це неможливо з якихось причин, то можна дати пас будь-якому іншому гравцю своєї команди, крім себе. Мета команди, що захищається, - збити, зловити диск, або змусити гравця нападу з диском протримати його в себе 10 секунд. В цьому випадку відбувається втрата диска і команди міняються ролями. Переміщатися з диском можна, заважати гравцю з диском може лише один гравець команди, що захищається. Умисний фізичний контакт суперників заборонений.

Бадмінтон

Ціна: Від 100 гривень

У які спортивні ігри українцям пограти на травневих шашликах (ФОТО) - фото 2

Олімпійський вид спорту, який дуже популярний серед дітей та дорослих на відпочинку.

Для гри у бадмінтон необхідно мати дві ракетки та волан.

Вишибали

Ціна: Від 70 гривень

У які спортивні ігри українцям пограти на травневих шашликах (ФОТО) - фото 3

Дуже популярна дворова гра з м'ячем. Один або кілька людей кидають м'яч у інших гравцяв, метою яких є ухилитися від нього. Якщо тебе "вибили" - йдеш кидати м'яч.

Волейбол

Ціна: Від 100 гривень

У які спортивні ігри українцям пограти на травневих шашликах (ФОТО) - фото 4

Волейбол на природі - одна з найпопулярніших ігор. Якщо є можливість натягнути сітку поміж дерев - добре. Якщо такої можливості немає - на гілку вішається річ, яка є умовною сіткою та орієнтиром для гравців. Головне - не рахунок, а задоволення від гри. Кожен гравець не має права робити більше одного дотику до м'яча. Завдання команди - бити м'яч руками через умовну сітку на половину суперника так, щоб суперник не відбив і м'яч торкнувся землі.

Піонербол

Ціна: Від 100 гривень

У які спортивні ігри українцям пограти на травневих шашликах (ФОТО) - фото 5

Похідна від волейболу гра, що зародилася у СРСР в 30-их роках ХХ сторіччя. Правила ті самі, тільки замість того, щоб відбивати м'яч руками, гравці його ловлять, та кидають на половину суперника, роблячи не більше 3-х кроків з м'ячем.

Стрільба по банках

Ціна: від 1000 гривень

У які спортивні ігри українцям пограти на травневих шашликах (ФОТО) - фото 6

Для цього знадобиться дозволена законодавством пневматична зброя та пивні банки. Правила прості: банки розміщуються на відстані, яку обирають гравці. Кожен робить стільки ж пострілів, скільки банок. Перемагає той, хто зробить найбільше влучних пострілів.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme