У Росії побачили в майбутньому українця Тимощука американський слід

Гравець пітерського "Зеніта" Анатолій Тимощук влітку може перейти в клуб "Нью-Йорк Сіті"

Про це пишуть "Известия", передає depo.ua

36-річний півзахисник "Зеніта" і збірної України Анатолій Тимощук має намір продовжити ігрову кар'єру після закінчення контракту з петербурзьким клубом (30 червня 2015 року). Крім пропозицій з ОАЕ і Саудівської Аравії, у футболіста з'явилася можливість спробувати свої сили у вищій лізі футболу США (МЛС).

 У послугах українця зацікавлений "Нью-Йорк Сіті". Цей клуб був створений зовсім нещодавно і провів свій перший офіційний матч у березні 2015 року. "Нью-Йорк Сіті" - спільне дітище арабських господарів футбольного "Манчестер Сіті" і власників найпопулярнішою бейсбольної команди "Нью-Йорк Янкіз". Власники вже заявили, що хочуть створити суперклуб.

У складі клубу з Нью-Йорка вже виступає чемпіон Європи та чемпіон світу іспанець Давід Вілья. Влітку до команди приєднається відомий англійський півзахисник Френк Лемпард. Крім підписання контракту з Лемпардом "Нью-Йорк Сіті" має намір провести потужну трансферну кампанію і придбати багато сильних гравців з Європи.

Тимощук може перейти в клуб на правах вільного агента, тобто дістатися "Сіті" абсолютно безкоштовно.

Крім "Нью-Йорк Сіті", Тимощуку готовий зробити пропозицію ще один клуб з МЛС. Таким чином, в літнє трансферне вікно у півзахисника буде широкий вибір нових роботодавців. 

Зазначимо, що Тимощуком також цікавляться кілька клубів української Прем'єр-ліги, наприклад, луцька "Волинь".

Раніше повідомлялося, що Тимощук разом з фанами "Зеніта" збирає кошти для донецьких дитбудинків.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme