У Росії чемпіона світу з карате знайшли мертвим у поліетиленовому пакеті на звалищі (ФОТО)

У Новосибірську знайшли тіло зниклого 21 травня 25-річного чемпіона світу з карате Антона Кривошеєва

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на "Советский спорт" та kp.ru. 

Представник МВС у Новосибірську заявив, що перехожий знайшов тіло чемпіона Росії та світу з карате 25-річного Антона Кривошеєва, яке перебувало у великому чорному поліетиленовому пакеті.


За попередніми даними місцевої поліції тіло спортсмена виявлено на звалищі біля садового товариства "Кристал" в мішку з-під сміття. Зараз на місці йдуть слідчі дії.

"Інформація про виявлення тіла надійшла в поліцію о 13.30 місцевого часу. Тіло було загорнуте в поліетиленовий пакет, на голові - явні сліди травми", - коротко коментують в МВС по Новосибірській області.

Нагадаємо, що в минулий четвер чемпіон світу з карате кекусін-кан Антон Кривошеєв виїхав з дому після обіду на своєму автомобілі і зник. Він перестав відповідати на телефонні дзвінки. Автомобіль Кривошеєва пізніше був виявлений біля магазину "Холідей", що на вулиці Лазурній в Жовтневому районі. Документів та мобільного телефону в ньому не знайшли.

За даними представництва федерації кекусін-кан карате-до Росії в Новосибірській області, 26-річний Антон Кривошеєв є чемпіоном Росії та світу з карате кекусін-кан у вазі до 65 кілограмів.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme