У плей-офф баскетбольної Суперліги України зіграють 6 команд

Регулярний чемпіонат впевнено виграв "Хімік" з Южного, який встановив рекорд: весь сезон чемпіонату без поразок. Київський "Будівельник" фінішував другим

Як повідомляє depo.ua, з посиланням на сайт Суперліги, вже відомий розклад матчів плей-офф.

Запорізький "Ферро" та "Говерла" з Івано-Франківська, які посіли шосте та восьме місця за спортивним принципом, не допущені до участі в плей-офф через несплату заявочних внесків.

Лідери сезону - "Хімік" і "Будівельник" - пропустять перший раунд і приєднаються до боротьби з півфіналу. У першому ж раунді зіграють "Дніпро" проти МБК "Миколаїв", а також БК "Київ" проти "Черкаських Мавп".

Кияни і черкасці почнуть боротьбу вже у четвер, 2-го квітня, а другий матч серії відбудеться на наступний день. У Черкаси серія переїде 6-го квітня. В цей же день стартує протистояння "Дніпра" та "Миколаєва", яке прийме нова арена дніпропетровців - ПС "Шинник". Всі серії пройдуть до трьох перемог однієї з команд.

Другий раунд орієнтовно стартує 15-17-го квітня. "Хімік" зіграє з переможцем пари БК "Київ" - " Черкаські Мавпи", а "Будівельник" протистоятиме переможцю дуелі "Дніпро» - МБК "Миколаїв".  Для визначення переможця знадобиться три матчі.

Турнірне становище за підсумками регулярного чемпіонату можна побачити за цим посиланням. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme