У Кремлі визнали, що нового тренера футбольної збірної Росії обрали з їхньої подачі

Глава адміністрації президента Росії Сергій Іванов визнав, що зустрічався з майбутнім головним тренером збірної Росії з футболу Леонідом Слуцьким і міністром спорту Віталієм Мутком

Раніше в Кремлі заперечували втручання в цей процес, передає depo.ua з посиланням на РБК.

"Я дійсно зустрічався з Леонідом Вікторовичем [Слуцьким], Євгеном Ленноровіч [Гінером] і, звичайно, Віталієм Мутком. У кінцевому рахунку, вважаю, ми прийняли правильне рішення", - сказав Іванов.

Іванов допустив, що суміщення посад головного тренера футбольного клубу і наставника збірної може створювати якісь проблеми, але зазначив, що не сумнівається в правильності прийнятого рішення.

При цьому глава адміністрації президента Росії відмовився назвати розмір зарплати Слуцького.

"Що стосується зарплати Слуцького в збірній, у мене інформація з цього питання є, але розкривати її я б не хотів", - сказав Іванов.

Виплата зарплати попередникові Слуцького Фабіо Капелло стала проблемою, для вирішення якої довелося залучити бізнесмена Алішера Усманова.

Мутко раніше визнавав, що Іванов допомагав вести переговори з ЦСКА про призначення Слуцького. Однак у Кремлі досі заперечували будь-яку участь у призначенні нового тренера збірної.

Нагадаємо, у п'ятницю стало відомо, що головний тренер ЦСКА Леонід Слуцький буде також тренувати і збірну Росії.

Контракт з ним розрахований до кінця відбіркового турніру чемпіонату Європи 2016 року і передбачає можливість продовження. Кваліфікаційний турнір завершується в жовтні-листопаді 2015 року.

Більше новин про спорт читайте у рубриці Спорт.depo.ua

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme