У ФФУ розповіли, коли посадять фанів "за решітку"

На українських стадіонах з'являться загороджувальні решітки для фанатів

Як повідомляє depo.ua, з посиланням на "Вести", така міра - результат поведінки фанатів під час фіналу Кубка України, коли вони вибігли на поле.

Про діяльність у цбому напрямку розповів віце-президент ФФУ Ігор Кочетов.

"Постараємося завершити всі роботи до початку нового ЧУ. І якщо матч за Суперкубок буде в Києві, він стане тестовим. Також планується, що загороджувальні сітки і поставлять на "Арені Львів", на якій також будуть проводитися міжнародні матчі", - сказав Кочетов.

Також він розповів про міліцію.

"Повернеться міліція чи ні? В день матчу я проводив нараду і звертався до працівників міліції з тим, щоб вони за 15 хвилин до фінального свистка вийшли і стали між секторами з фанами і полем. Але у відповідь було заявлено, що за законом міліція цього робити не може. Дуже хочеться, щоб тепер вони показали цей пункт. На жаль, поки ми не знайшли спільну мову з правоохоронцями в цьому питанні. Звичайно, є робота і для служби безпеки "Олімпійського", керівництво повинно підібрати постійний склад стюардів і навчати їх. Взагалі всі повинні об'єднатися в цьому питанні, інакше зводиться до нуля наше бажання провести в Києві фінал Ліги чемпіонів", - сказав Кочетов.

Нагадаємо, що "Динамо" перемогло "Шахтар" у фіналі Кубка України, а фанати зіпсували свято, вибігши на поле та зламавши ворота.

Серед дикунів-фанатів був представник зі свастикою, а ми писали, як варто покарати фанів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme