У боях на Донбасі загинув знаний український фігурист

Учасник юнацьких Олімпійських Ігор Дмитро Шарпар боронив Вітчизну під Бахмутом.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
У боях на Донбасі загинув знаний українс…
Дмитро Шарпар. Фото: Skate Ukraine.

У віці 25 років загинув учасник турніру з фігурного катання юнацьких Олімпійських Ігор 2016 року харків’янин Дмитро Шарпар. Це сталося під Бахмутом на Донеччині, ідеться на фейсбук-сторінці SkateUkraine, громадської організації, що опікується розвитком фігурного катання в Україні, інформує Depo.ua.

Дмитро, ідеться в повідомленні, виступав у парі з Анастасією Побіженко. Пара була дворазовими призерами юніорського чемпіонату України, "срібними" призерами чемпіонату України серед дорослих (2015-2016), увійшла до топ-10 на Юнацьких Олімпійських Іграх-2016, що відбувалися в Ліллегаммері, Норвегія. Після завершення кар'єри у спорті Дмитро Шарпар був артистом циркового шоу на льоду "Гранд".

Днями у боях за Соледар загинув віцепрезидент Федерації альпінізму та скелелазіння України 35-річний Олександр Заколодний. Раніше під Бахмутом загинули український стронгмен Андрій Дмитрієв і майстер тайського боксу Владислав Вакуленко.

Наприкінці грудня 2022 року на сайті "Янголи спорту" оприлюднено інформацію про 116 загиблих на війні українських спортсменів. Відтоді цей мартиролог розширився…

Водночас у грудні президент України Володимир Зеленський повідомив у Телеграм, що через російську збройну агресію починаючи з 24 лютого загинули 184 українських спортсмени.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme