Три докази, чому Україна сьогодні має вийти на Євро-2016

Сьогодні Україна може програти Словенії лише у випадку повної бездіяльності на полі

Три докази, чому Україна сьогодні має ви…

Depo.ua доведе фанатам, чому Україна не відпустить Словенію.

Тотальне катеначчо

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко професіонал в плані вміння засушити гру. Матч з Англією у відборі ЧС-2014 (0:0) це доводить. Наша збірна в 11 матчах відбору пропустила лише 4 голи (2 від Іспанії, 1 від Словаччини та Білорусі).

Якщо у Львові Україні потрібно було бігти вперед і у Словенії з'являлися вільні зони, а Новаковіч навіть мав шанс забити (корявий прийом м'яча нас врятував), то у Маріборі українцям буде достатньо просидіти у захисті весь матч. Тим більше, що навіть у Львові Словенія не нанесла жодного удару у ствір воріт України.

Додає оптимізму повернення на поле в опорну зону Степаненка, який відбув дискваліфікацію. Він, скоріше за все, замінить Рибалку. Тотальне "катеначчо".

Із Словенії не вийде Франції

Всі чомусь згадують матч плей-офф ЧС-2014 проти Франції, коли ми вдома перемогли 2:0, а вгостях програли 0:3.

От тільки ніхто не пригадує, що Франція має на кожній позиції по 2-3 виконавці одного рівня і після поразки у Києві суттєво оновила склад вдома, випустивши свіжих гравців, які перемогли нашу фізично втомлену першим матчем збірну. 

У Словенії, як і в Україні, є лише один основний склад - запасні гравці одного рівня присутні лише на кількох позиціях. Тому ставку словенці робитимуть на тих самих гравців, які грали у Львові. Лідерами залишаться Новаковіч, Бірса, Кампл, Ілічич.

Рахунок 2:0

Враховуючи два вищезазначених пункти слід відмітити, що, як не крути, Україна має право на одну помилку. Ми спокійно можемо пропустити один гол і далі сидіти в захисті, граючи на контратаках. Словенії ж потрібно забивати двічі. Два м'ячі в одному матчі наша збірна у нинішньому відборі не пропускала. Це багато про що говорить.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme